Designers

Rob Kaspers

Mijn naam is Rob Kaspers en ik ben 21 jaar oud. Vier jaar lang heb ik de opleiding "grafische vormgeving" gevolgd. Tijdens mijn studie heb ik onder andere een geweldige stageplek gehad bij Selmore in Amsterdam. Tekenen is mijn passie. Daarom studeer ik nu "illustratie" aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

De HKU is voor mij de ultieme plek om mij te kunnen ontplooien als creatief persoon.

facebook.com/robkaspersillustration
facebook.com/rob.kaspers

 

Milou Kempers

Ik ben Milou Kempers en ben 22 jaar en net afgestudeerd aan ArtEZ Arnhem als grafisch ontwerper.

Ik heb een voorliefde voor branding, handgeschreven typografie en mode en houd verder van sporten, fotograferen en musea bezoeken. In februari begin ik met een master Marketing aan de VU Amsterdam om mijn werkveld te verbreden.

miloukempers.com
facebook.com/milou.kempers

Koen Lohmann

Na een traineeship van vier maanden werk ik nu als jr. merkenbouwer bij Yellow. Na mijn studie Kunst & Techniek aan de Saxion Hogeschool te Enschede is de passie voor merkbouw ontstaan. Ik wil mij op dit vlak verder ontwikkelen door bij Yellow mee te werken aan merk-strategische projecten.

koenlohmann.nl

 

Niek van der Veen

Ik zit in het 4e en laatste leerjaar van de opleiding Creatieve Kunst & Techniek @ Saxion Enschede. Op deze opleiding leer je veel over allerlei vakgebieden, maar ik wil mijzelf vooral specialiseren in Advertising. Waar zie ik mijzelf over een paar jaar? Hard aan het werk in een ervaren maar ook zeker gezellig en leuk team. Om zowel in teamverband als individueel mooie ontwerpen, concepten en campagnes aan te leveren en toe te voegen aan mijn portfolio. Oja, en tegen die tijd ben ik ook zeker verhuisd naar de stad!

facebook.com/niek.vanderveen.12
linkedin.com/pub/niek-van-der-veen

 
Mail ons

Joost Broeker

Ik ben Joost Broeker, 24 jaar en woonachtig in Oldenzaal. Ik doe de opleiding Grafisch Vormgever op het ROC van Twente en zit nu in het 3e jaar. Ook ben ik in het bezit van een propedeuse van ArtEZ (Art & Crossmedia Design). 

facebook.com/joostbroeker
jbroeker.wix.com/joostbroeker 

Fieke wegdam

Op dit moment ben ik met vol enthousiasme aan het afstuderen aan de Koninklijke Academie voor Beelden Kunsten studierichting 'grafisch ontwerpen' in Den Haag. Je kan mij als grafisch ontwerper herkennen door mijn visuele sterke, heldere en verfrissende benadering voor diverse opdrachten (cultureel zowel commercieel). Mijn passie voor typografie, concept, structuur en fotografie vind ik belangrijk in mijn werk. Dit combineer ik tot een goed en helder communicerend verhaal, waarmee ik elke opdracht blijf verrassen. Ik richt mij voornamelijk op het ontwerpen van visuele identiteiten, logo's, brochures, boeken, websites en magazines.

facebook.com/fieke.wegdam
fiekewegdam.nl

 
Mail ons

Jan Sterk

Ik ben Jan Sterk en 26 jaar. Onlangs heb ik mijn studies afgerond als 'Grafisch vormgever' aan het vakcollege Cibap te Zwolle en en mijn bachelor 'Communicatie' aan de Hanzehogeschool in Groningen. Daarnaast heb ik stage gelopen bij BrandBuilders en heb ik een half jaar in Suriname als grafisch vormgever gewerkt. Ik interresseer mij in alles wat met reclame en creatieve communicatie te maken heeft. En wil ik bij alles wat ik doe graag mijn achternaam eer aan doen.

facebook.com/sterkjr
twitter.com/sterkjr
linkedin.com/in/jansterk1/
datissterk.com

Demi Wormgoor

Ik ben Demi Wormgoor, 18 jaar oud. Vorig jaar heb ik de havo afgrond op het Bataafs Lyceum te Hengelo. Hier was ik de creative director van de schoolkrant. Momenteel volg ik de vooropleiding Art&Design aan Artez Arnhem.

facebook.com/demi.wormgoor

 
Mail ons

Lieve Hakkers

Ik ben Lieve Hakkers, 17 jaar oud en volg de opleiding 'grafisch vormgeven' in Enschede. Mijn passie is om mooie dingen te maken, dit doe ik met de hand, digitaal of een combinatie hiervan. Ik kan en wil nog ontzettend veel leren op dit gebied. Je (creatief) blijven ontwikkelen vind ik belangrijk en daardoor blijf ik op zoek naar nieuwe uitdagingen!

facebook.com/lieve.hakkers
lievesportfolio.tumblr.com

Nadine Mulder

Ik zie mijzelf als een persoon die alles kan zolang ik maar wil. Ik omschrijf mijzelf met de volgende karaktereigenschappen: zorgzaam, vrolijk, ambitieus, doorzetter, passie, beleefd, leider, aanpassingsvermogen, inlevingsvermogen, betrokken en creatief. Ik ben erg geïnteresseerd in het onderzoeken van de gedachte achter een merk, opzoek naar hun ware identiteit om daarna het merk met een gepast concept of ontwerp naar buiten te brengen. Mijn passie ligt bij het creatief ontwikkelen van mijzelf en daarom ben ik altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen.

facebook.com/nadine.mulder.58

 

Wendy Mensink

Ik ben Wendy, 23 jaar, en ik kom uit Denekamp, Overijssel. In juli 2013 ben ik afgestudeerd in Graphic Design aan de kunstacademie ArtEZ te Arnhem. Tijdens mijn studie heb ik een minor in Conceptual Type Design en een specialisatie in typografie voltooid. Ik heb altijd al een affectie gehad voor Zwitserse typografie, die alleen maar meer gegroeid is door mijn stage in Zwitserland. Ook heb ik altijd al een passie gehad voor vliegen, ruimtevaart en alles daarom heen, wat ik heb kunnen inzetten voor enkele projecten aan de academie.

nl.linkedin.com/in/wendymensink

Bands

REVO

Hallo wij zijn REVO. We zijn een band uit Oldenzaal en we zijn nu anderhalf jaar bij elkaar. Ons genre ligt in rock.

De band bestaat uit:
Sten Grondman - Drums
Jeppe Hellegers - Bas
Willem Siers - keyboard
Bart Huskes - gitaar en zang

We spelen covers, maar we zijn het meest bezig met eigen nummers. Deze nummers hebben ons al ver gebracht op verschillende compositiewedstrijden. We willen het allevier zo ver mogelijk schoppen in de muziek als maar kan. We hebben enorm veel plezier aan optreden, we willen ook altijd de beste performance leveren die we kunnen. Als je komt, veel plezier! Wij zien jullie daar!

 

Potgrond

Potgrond is een akoestisch trio dat bestaat uit Jaap ter Keurs, Rogier Goossen en Rick Bolscher. In feite is het een splintergroepering van de band Rick’n Roll & The Crazy Cadillacs. Op gitaar, piano, banjo, mandoline, bluesharp en een eigenaardig percussie-instrument spelen zei precies wat zij leuk vinden. Van Beatles tot Stones en van bluegrass country tot Ierse folk. Kom eens kijken hoe zij de bloemetjes buiten zetten.

Support

 

Yellow

Yellow is een ‘brand building agency’ dat jong creatief talent een podium wil geven om ervaring, talent, creativiteit en netwerk te verrijken en via deze weg verder te geraken met hun ambities, portfolio en werkervaring.

 

Johnny Loohuis

Ik zit in het bestuur van De Bombazijn en draag op die manier bij aan de opbouw van een echte Oldenzaalse bierbrouwerij. Daarnaast steun ik Yellow bij het organiseren van design event Bombasign.