Gratis toegang!

Live podium voor jong grafisch talent.

Bombasign is een live design-event op initiatief van Yellow. Als ‘brand building agency’ wil Yellow het creatieve proces, leidend naar een nieuwe visuele identiteit, letterlijk voor iedereen zichtbaar maken. Het is een manier om extern jong creatief talent een podium te geven. Zij kunnen tijdens Bombasign veel ervaring opdoen, hun talent en creativiteit ontwikkelen en hun netwerk verbreden. Het is een mooie manier om ambitie te laten zien en tegelijk het eigen portfolio te verbreden.

Alle designer plaatsen zijn gevuld

Alle 12 plekken zijn gevuld met enthousiaste designers die 28 december a.s. heel graag aan de slag willen met de nieuwe identiteit van de Bombazijn!

Bombasign helpt De Bombazijn aan nieuwe visuele identiteit

Bombasign is opgezet voor De Bombazijn, stadsbrouwerij en proeflokaal in oprichting. Deze kleinschalige voorziening maakt onderdeel uit van een breder plan om de historische stadstuinen van Oldenzaal duurzaam in oude glorie te herstellen en open te stellen voor het publiek. Het bestuur van Stichting Oldenzaalse Stadstuinen, initiator van De Bombazijn, heeft Yellow gevraagd een visuele identiteit voor de brouwerij te ontwikkelen.

28 december, live in hartje Oldenzaal

Bombasign vindt plaats in een oud ambachtsgebouw, waarin De Bombazijn is voorzien. Een en ander vindt plaats op zaterdag 28 december 2013 tussen 10 en 18 uur. Het design-event is een eveneens bedoeld als open huis van De Bombazijn. Dus het publiek kijkt over de schouders mee en is vrij om commentaar te leveren en suggesties te doen. Naast het design-event is er een live radio-uitzending, een podium met live optredens, gratis gebak met koffie & thee, lekkere hapjes en uiteraard een lekker biertje. Bombasign wordt een gezellig feestje voor iedereen.